Компанія Netscout розпочинає співпрацю з українським IT-дистриб'ютором BAKOTECH. Угода поширюється на Україну, Азербайджан, Грузію, Вірменію та Молдову. Завдання BAKOTECH полягатиме в покращенні впізнаваності бренду у зазначених регіонах, генерації попиту на продукти вендора та створення можливостей для його задоволення.

Netscout Systems – це американський виробник рішень для управління продуктивністю мереж та додатків, а також захисту від DDoS-атак та розслідування інцидентів. Netscout Systems є однією з провідних компаній у цій сфері завдяки глибокому вивченню проблематики та способів її вирішення, результатом чого стали інноваційні технології з аналізу та зіставлення потоків даних та трафіку (nGenius) та комплексного аналізу пакетів (Sniffer).

Клієнтам будуть доступні рішення вендора з моніторингу мереж та додатків, виявлення загроз на рівні мережі (Network Detection and Response, NDR), захисту від DDoS, а також рішення для мобільних операторів для захисту та моніторингу телеком-інфраструктури.