Компанія Dell Technologies представила черговий реліз прошивки PowerMaxOS 10, призначеної для її новітніх моделей систем зберігання старшого класу PowerMax 2500 і 8500. 

За твердженням компанії, застосування в PowerMax нової прошивки може вдвічі покращити продуктивність систем зберігання даних порівняно з попереднім поколінням PowerMax та до 14 разів збільшити щільність розміщення даних та ефективність їх стиснення. Dell гарантує, що з новою прошивкою стиснення даних у PowerMax 2500 і 8500 буде не менше ніж у чотири рази при обслуговуванні серверів з відкритою архітектурою і не менше ніж утричі під час обслуговування мейнфреймів.

Також PowerMaxOS 10 дозволяє генерувати до 65 млн захищених "миттєвих знімків" даних для запобігання їх зміні в результаті кібератаки або помилки користувача.

У PowerMaxOS 10, що входить до складу, утиліті для управління СГД Unisphere 10 покращено функції автоматизації зберігання, генерації звітів та багатофакторної автентифікації, а також спрощено процедуру виділення ресурсів декількох дискових масивів.