Компанія Qnap вивела на глобальний ринок NAS-систему TS-h1886XU-RP R2, розраховану на обслуговування програм корпоративного класу, що інтенсивно використовують дані, і платформ серверної віртуалізації.

Нова система Qnap використовує фірмову файлову систему QuTS Hero з онлайновою дедуплікацією і функцією WORM на базі ZFS і оснащена процесором Intel Xeon D-1622, оперативною пам'яттю DDR4 ECC об'ємом 32 Гбайт, що розширюється до 128 Гбайт, 4 .

В один з її слотів PCIe стандартно встановлена ​​двопортова мережева карта 10GbE SFP+, що підтримує високопродуктивні протоколи мережного доступу до даних RDMA, включаючи RoCE та RoCEv2, що значно скорочує затримки доступу даних та завантаження центрального процесора NAS-системи.

TS-h1886XU-RP R2 має форм-фактор 2U у стійці та підтримує встановлення до 12 дисків SATA 6 Гбіт/сек 3,5 дюйма та 6 твердотільних дисків SATA 6 Гбіт/сек 2,5 дюйма.

В інші два слоти PCIе як опцію можна встановити мережеву карту 25GbE або карту QM2 з використовуваним для кешування даних твердотільного накопичувача M.2 SSD.