Із початку війни компанія Датагруп-Volia однією із перших впровадила програму по підключенню цивільних прихистків та бомбосховищ до безкоштовного інтернету. На цей момент у компанії звітують, що до високошвидкісного зв’язку підключено вже більше 400 бомбосховищ по всій країні та вже більше 150 на заході України.

Зокрема у Хмельницькому, до безкоштовного інтернету підключено вже 31 бомбосховище, у Рівному – 74, у Львові – 16, у Луцьку – 9, у Тернополі – 18, та у Івано-Франківську та Чернівцях по 7. Усього тут підключено 162 об’єкти.

«Захід України під час війни перетворився на економічний та гуманітарний центр держави. Саме через ці регіони до нас надходить допомога від західних партнерів. Тут працюють сотні волонтерських центрів, що допомагають країні та армії. Також тут знайшли собі прихисток мільйони біженців, які втікли від бойових дій у інших регіонах. Нажаль, саме тому, ворог часто обирає ціллю своїх ракетних ударів наші західні регіони.

Тож, у цей тяжкий момент наша компанія поставила перед собою завдання забезпечити якісним зв’язком українців, що вимушені ховатись від ворожих обстрілів у найближчих укриттях. На сьогодні ми підключили у західних областях вже 162 таких об’єктів та не збираємось на цьому зупинятись. Сподіваємось, що цей внесок, разом із іншими справами, що робить наша компанія наблизить нашу перемогу. У яку ми безумовно віримо» - заявили у компанії.