Як стверджує вендор, у новом продукті затримка доступу до даних становить лише 35 мкс, і це є рекордно низьким значенням для промисловості твердотільних систем зберігання даних (СЗД).

Також у InfiniBox SSA II використаний вдосконалений програмний код, що забезпечує розпаралелювання операцій введення/виводу за рахунок залучення нових 16-ядерних процесорів контролера масиву та покращену продуктивність кешування.

Для покращення продуктивності та відмовостійкості масиву обидві пари його контролерів пов'язані шиною InfiniBand. Модель InfiniBox SSA II масштабується до 1312 Тбайт корисної ємності та 23624 Тбайт ефективної ємності та забезпечує продуктивність введення/виводу на рівні 2,3 млн IOPS.

Нагадаємо, що в червні минулого року представила свою першу твердотільну СГД InfiniBox SSA. Новий Infinibox SSA є першою 100-відсотковою твердотільною технологією компанії для постійного зберігання. У поєднанні з запатентованим алгоритмом Infinidat машинного навчання Neural Cache він виводить продуктивність Infinibox на новий рівень. Infinibox SSA створений для робочих навантажень, що вимагають наднизький час затримок на постійній основі, та доповнює стандартну систему Infinibox для програм загального призначення, які в основному використовуються в корпоративному середовищі.