Оператор мобильного зв'язку Київстар спільно з Суспільним мовленням об’єднали свої зусилля, аби утримати увагу світової спільноти до історій українського протистояння російській агресії. #Марафонспротиву – інформаційний проєкт Суспільного за підтримки національного мобільного оператора та медіа спільноти, який допомагає збирати історії про боротьбу українців проти російських загарбників, героїчні вчинки та приклади взаємної допомоги.

Наші міжнародні партнери запровадили безпрецедентні санкції проти окупанта та надають Україні фінансову, військову та гуманітарну допомогу. Ми отримуємо потужну підтримку звичайних людей із всього світу. Це — волонтерська допомога, безкоштовне житло, багатотисячні марші проти війни. Але увага громадськості та медіа спільноти за кордоном до подій в Україні не має зменшуватися. Тому редакція Суспільного та Київстар збирають історії українців для їх розповсюдження серед міжнародних медіа та у соціальних мережах.

«Щодня наші кореспонденти з усіх регіонів України висвітлюють найважливіші новини нашого протистояння. Та за кожною перемогою чи втратою стоять історії людей, кожного, хто своєю сміливістю і небайдужістю наближає нашу перемогу. Ми хочемо розказати ці історії світу, щоб показати, за що саме ми боремося. Розказати їх всім українцям, щоб відчути, які неймовірні люди стоять з нами пліч-о-пліч. Ми хочемо бути корисними, налагодити зв‘язок з людьми. Чекаємо на ваші історії», — розповідає Ангеліна Карякіна, генеральна продюсерка інформаційного мовлення Суспільного.

Ви можете поділитися своєю історію, а також фото й відео матеріалами з редакцією, відправивши їх на електронну пошту marathon@suspilne.media. Якщо ви впевнені, що історію можна публікувати в соціальних мережах, також розміщуйте її із гештегами #марафонспротиву та #marathonofresistance.