На сьогодні працює 287 магазинів Vodafone у 24 областях України – у 176 містах і населених пунктах країни. З 1 березня компанія почала відкривати магазини, спочатку на заході України, згодом і в решті областей.

На сьогодні відкрито 46 власних та 244 дилерських торгові точки. Компанія продовжує працювати над відновленням роботи магазинів там, де це безпечно для клієнтів та співробітників. З 1 квітня працюватиме вже 53 власних магазинів, отже загальна кількість точок, де можна отримати послуги Vodafone, наблизиться до 300.

Крім того, Vodafone працює над підсиленням торгових точок на заході України, адже в західні області тимчасово перемістились багато українців, які потребують якісного зв‘язку, мобільних послуг та своєчасного обслуговування.

Знайти найближчий магазин Vodafone та дізнатись про графік його роботи можна за посиланням www.vodafone.ua/shop/ua/shops

Крім того, на потреби волонтерів, армії та територіальної оборони з власних та дилерських магазинів Vodafone було передано смартфонів та гаджетів на більш ніж 15 мільйонів гривень. Найактуальнішими запитами, що виявились затребуваними в умовах бойових дій, були SIM-карти, роутери й модеми, павербанки, смартфони та кнопкові телефони, а також зарядні пристрої і кабелі.