З початку війни Група припинила нове фінансування російських компаній і усю комерційну діяльність в росії. Група повідомила своїх міжнародних корпоративних клієнтів про умови призупинення надання послуг з боку Креді Агріколь КІБ на місцевому рівні, що наберуть чинності найближчими тижнями. Нагадаємо, штат дочірньої компанії Креді Агріколь КІБ у росії налічує 170 співробітників-росіян, компанія не надає послуги роздрібного банкінгу, а її чистий прибуток у минулому році склав 3,7 млн євро.

Політика групи Креді Агріколь щодо України

Група Креді Агріколь висловила свою солідарність з першого дня конфлікту – це насамперед солідарність із українцями та українськими колегами зокрема, які стали жертвами війни.

З початку війни пріоритетом Групи було забезпечення і надання обладнання та фінансової підтримки 2400 співробітникам Креді Агріколь Банку в Україні: вони досі перебувають на території країни і забезпечують безперервне надання основних банківських послуг. Було засновано фонд солідарності, щоб підтримати співробітників банку, які потерпають від повномасштабної війни.

Для допомоги співробітникам та їхнім родинам, які виїхали з України, заходи солідарності Групи були надані там, де їх потребують через Креді Агріколь в Польщі. Польський банк Групи щоденно зустрічає колег з Креді Агріколь Україна та надає їм усім можливості для проживання і роботи.

Фонд солідарності на суму 10 млн євро було засновано для забезпечення потреб співробітників банку та інших українців, які стали жертвами війни.

Група Креді Агріколь, що присутня в Україні з 2006 року, побудувала універсальний роздрібний банк, у якому 148 відділень і майже 2400 працівників обслуговують 426000 клієнтів, як приватних, так і корпоративних. Протягом багатьох років Група працює на розвиток країни, особливо в напрямі модернізації сільського господарства.