Від початку війни «Домашній Інтернет» від Київстар з’явився вже в 201 бомбосховищі в таких містах як Київ, Житомир, Кривий Ріг, Рівне, Львів, Дніпро, Обухів, Хмельницький, Білгород-Дністровський, Зеленодольськ, Жовті Води, Чернівці, Тернопіль та Луцьк. Щоденно компанія підключає в середньому по 15-20 нових укриттів.

Також нагадуємо, що всі станції метрополітену м. Київ, які використовуються як сховища, мають доступ до швидкісного мобільного інтернету будь-якого телекомоператора.

«Кожен з нас зараз робить свій вклад в наближення перемоги в цій війні і наше головне завдання, це забезпечувати громадян зв’язком – чи то мобільним, чи фіксованим. Тому ми одразу запропонували свою допомогу в забезпеченні інтернетом бомбосховищ та пишаємося нашими колегами з інших компаній-провайдерів, які також активно реалізовують цю ініціативу», - прокоментував керівник департаменту фіксованого зв’язку Київстар, Сергій Сухорук.

Для того, щоб подати заяву на підключення бомбосховища чи укриття до інтернету, потрібно звернутись із запитом на електрону адресу wifi@kyivstar.net, вказавши свої контакти та адресу підключення. Наш технічний спеціаліст наддасть оперативний зворотній зв'язок, щодо можливості підключення та необхідний час для виконання запиту.