Компанією Датагруп-Volia оголошує про запровадження програми по забезпеченню високошвидкісним інтернетом укриттів та бомбосховищ по всій країні. Наразі вже підключили до інтернету 128 об’єктів цивільного захисту у 18 областях України. Зокрема, 6 з них у місті Києві. Техніки працюють 24\7, аби українці у залишались на зв’язку, навіть під ворожими обстрілами.

«Наразі є велика проблема відсутності зв’язку із зовнішнім світом коли українці знаходяться підвалах чи бомбосховищах. А як не прикро, ховатися зараз потрібно все частіше. Тому наша компанія просто не може стояти осторонь. Наші працівники, не зважаючи на небезпеку вже майже тиждень продовжують не тільки ремонтувати пошкоджені мережі, ай підключати до Інтернету бомбосховища та укриття по всій країні» - наголосили у керівництві компанії Датагруп-Volia.

Також у компанії повідомляють. Якщо ви знаходитесь у Києві чи Київській області і не маєте доступу до інтернету у вашому сховищі. Вам потрібно звернутись за електронною поштою ukrytia@volia.com. Наші спеціалісти приїдуть до вас, як тільки це дозволить ситуація у вашому районі.

Тримаймося! Разом переможемо!