Всебічний захист корпоративної інформації, а також підтримка працездатності робочих станцій – найважливіші завдання, у грамотному вирішенні яких зацікавлена ​​будь-яка компанія. Навіть один тип вірусу може завдати серйозної шкоди всьому програмному забезпеченню або операційній системі робочої станції. З кожним роком збитки, завдані шкідливим програмним забезпеченням, зростають. Результатом дій хакерів є крадіжки конфіденційної інформації, злам баз даних тощо. Всі ці комп'ютерні злочини завдають шкоди бізнес-процесам як у фінансовому, так і в репутаційному планах. Саме тому надзвичайно важливо обрати надійний антивірус для захисту корпоративної інформації та робочих станцій компанії.

Рішення для компаній будь-якого масштабу

Корпоративний антивірус – компонент комплексного захисту, головними якостями якого є швидкодія і надійність. Жодна компанія не зацікавлена в простої робочих станцій, оскільки це непередбачені фінансові втрати. Швидкість виявлення шкідливого програмного забезпечення – це один із критеріїв вибору рішення, що лежить в основі стратегії безпеки компанії.

“Bitdefender є одним із лідерів з розробки антивірусного програмного забезпечення для здійснення проактивного захисту від загроз. Малому та великому бізнесу компанія пропонує не просто базовий антивірус, а комплексне рішення – адаптований захист із широкими можливостями для мережі, що захищає від різноманітних атак”, – зауважує Олександр Бутусов, Head of Information Security Solutions компанії SOFTICO.

Програми-вимагачі становлять серйозну загрозу з погляду кібербезпеки ланцюжка постачання. Малі та середні підприємства не можуть покладатися на складні ланцюжки поставок, якими управляють світові компанії. Раніше такі атаки були націлені лише на одну організацію. Наразі зловмисники також атакують компанії з великими партнерськими екосистемами.

Наприклад, програма-вимагач, така як REvil, проникала в одну компанію і швидко поширювалася серед багатьох її корпоративних клієнтів, кожен з яких мав свої власні постачання та інших партнерів тощо. Легко побачити, наскільки руйнівним може бути дія однієї атаки. На щастя, розробники антивірусних рішень постійно оновлюють пакети свого програмного забезпечення, враховуючи останні тенденції.

Для корпорацій з великою кількістю робочих станцій компанія Bitdefender розробила багаторівневі рішення для боротьби з інтернет-загрозами. Для антивірусного програмного забезпечення є можливість виконувати всі налаштування віддалено, встановлюючи параметри безпеки, виконувати аудит стану системи та адмініструючи кінцеві точки.

“Корпоративна лінійка продуктів Bitdefender забезпечує значно більші можливості, ніж просте виявлення та видалення вірусів. Бізнес-рішення Bitdefender для великих організацій включають зручну систему централізованого моніторингу корпоративної мережі, аудиту та управління політиками значної кількості серверів та робочих станцій. З єдиної панелі керування системний адміністратор може віддалено контролювати стан безлічі комп'ютерів та конфігурувати їх у міру необхідності. Також, не менш важливим, є наявність оперативної технічної підтримки від Bitdefender, яка завжди допоможе при налаштуванні антивірусних агентів під конкретні задачі мережі клієнта”, – ділиться досвідом Михайло Васянович, керівник IT-команди SmartGT.

 

Захист у режимі реального часу

Для малого та середнього бізнесу забезпечення кібербзахисту – особливо серйозна проблема. Звісно, що абсолютно будь-які компанії стикаються з однаковими загрозами, проте у невеликих організацій немає належних ресурсів для всебічного захисту і подальшого відновлення самостійно. У таких випадках буде корисним звернутися до досвідчених постачальників послуг керованої безпеки, які добре знаються на цих питаннях.

Якщо ви шукаєте всебічний захист від новітніх кіберзагроз, то інвестування в найпотужнішу програму – це найкраще рішення, на яке ви можете розраховувати. За сьогоднішніми рейтингами, Bitdefender – це швидка відповідь на появу нових вірусів. ПЗ Bitdefender розроблено спеціально для забезпечення всебічного захисту корпоративних мереж та систем. Для корпоративних клієнтів пропонується повний спектр засобів захисту для всіх компонентів мережі: робочих станцій, файлових та поштових серверів та шлюзів.

“На сьогодні Bitdefender – найкращий із доступних антивірусів. Він поєднує в собі потужні засоби захисту з безліччю інших чудових функцій безпеки і дуже простий у використанні. А ще він також пропонує надзвичайно гарне співвідношення ціни та якості”, – розповідає Олександр Бутусов, Head of Information Security Solutions компанії SOFTICO.

Бізнес-рішення Bitdefender дозволяють компаніям:

  •       запровадити уніфіковану платформу управління, яка допомагає віддалено встановлювати та налаштовувати будь-які антивірусні продукти Bitdefender – як на робочих станціях, так і на серверах;

  •       віддалено виконувати на робочих станціях та серверах інші роботи з конфігурування та управління;

  •       виконувати профілактичний аудит апаратного та програмного забезпечення;

  •       візуалізувати та контролювати всі інциденти, пов'язані зі шкідливими програмами та впливами;

  •       документувати статистику таких інцидентів з метою оцінки правильності корпоративної політики інформаційної безпеки. 

Матеріал підготувала компанія SOFTICO – рішення з інформаційної безпеки, постачання та ліцензування програмного забезпечення від світових лідерів, CAD-рішення, IT-сервіси з інтеграції та обслуговування.