Компанія IBM повідомила, що Антона Сєрова призначено директором ТОВ «IБM Україна». Пан Сєров замінює на цій посаді Богдана Хорощака, який залишив IBM, щоб скористатися іншими можливостями.

Пан Сєров буде відповідати за загальну ділову діяльність IBM в Україні, стимулювати зростання бізнесу та зміцнювати стратегічні відносини з діловими партнерами та клієнтами по всій країні. Він має більш ніж 17-річний досвід роботи в індустрії інформаційних технологій та послуг та у продажах у цій сфері. Пан Сєров раніше працював у IBM, а також в інших провідних міжнародних технологічних компаніях.

Коментуючи своє призначення, Антон Сєров, директор ТОВ «IБM Україна», сказав: «Я маю честь знову приєднатися до IBM та керувати її бізнесом в Україні. Максимально ефективно використовуючи гібридні хмарні рішення та рішення в сфері штучного інтелекту від IBM, наших партнерів з екосистеми та фокусуючись на розвитку професійних вмінь та навичок, ми продовжуватимемо зосереджуватися на допомозі нашим клієнтам у прискоренні їхніх подорожей у цифровій трансформації».

Призначення набуло чинності 31 серпня.