Компанія Intellias, що надає повний комплекс послуг з розробки програмних продуктів, оголосила, що фонд під управлінням Horizon Capital підписав угоду з придбання міноритарної частки в компанії. 

«Ми раді оголосити про залучення інвестицій від фонду Horizon Capital саме в той час, коли ми розширюємо свою присутність в Україні та за її межами», - заявив Віталій Седлер, співзасновник та CEO компанії Intellias. 

Intellias – це одна з найбільш динамічно зростаючих ІТ компаній в Україні, що виросла з близько 150 спеціалістів у 2013 році до понад 1100 сьогодні. Із метою розширення можливостей надання послуг клієнтам Intellias створює нові центри розробки додатково до головного офісу у Львові. Офіси в Києві та Одесі успішно функціонують уже декілька років. Наступним кроком стане відкриття Центрів розробки у Харкові та Івано-Франківську, а в майбутньому і в країнах Центральної та Східної Європи.

Intellias вже кілька років поспіль здобуває звання одного з найкращих ІТ роботодавців згідно з рейтингом DOU, найбільшої платформи в Україні, що оцінює показники задоволеності роботою ІТ-спеціалістами. В індустрії з високою конкуренцією за найкращих інженерів-програмістів Intellias інвестує значні кошти для того, щоб залучати та утримувати найбільш талановитих розробників, пропонуючи їм гідну компенсацію та комфортне робоче середовище. Intellias надає своїм спеціалістам можливість працювати над складними інноваційними проектами для відомих міжнародних клієнтів та створює найкращі умови для професійного розвитку, що є надзвичайно важливим для розробників.