Інтернет-супермаркет програмного забезпечення «Софткей-Україна» (www.softkey.ua) повідомляє про отримання високої нагороди від провідного українського дистриб’ютора — компанії «МУК».

За підсумками року, ТОВ «Софткей-Україна» визнано кращим партнером із продажу хмарних продуктів Microsoft у категорії Cloud Solution Provider (CSP).

Відзначимо, що CSP — це бізнес-модель, яка дає можливість купувати онлайн-сервіси Microsoft з помісячною орендною платою. Невеликі щомісячні платежі замість великого одноразового платежу надають можливість скористатися тими продуктами, які раніше були недоступні.

 «Ми вдячні групі компаній МУК за високу оцінку нашої роботи, Microsoft Ukraine — за багаторічне успішне співробітництво, й, звісно в першу чергу, вдячні нашим улюбленим клієнтам, які довіряють нам і замовляють хмарні продукти на Softkey.ua», — прокоментувала Ганна Боднарчук, директор ТОВ «Софткей-Україна».

Нагадаємо, що ТОВ «Софткей-Україна» вже більше 15 років продає українським користувачам ліцензійне програмне та апаратне забезпечення, надає послуги розгортання та налаштування ПЗ, професійні консультації з аудиту програмного забезпечення. Спеціалісти компанії мають найвищі компетенції та багаторічний досвід, завдяки чому клієнти отримують найкращі рішення своїх ІТ-задач.