10 вересня вперше в Україні відбулася галузева спеціалізована телекомунікаційна церемонія нагородження компаній і персоналій за досягнення, успіхи і внесок в розвиток вітчизняного телекому – Telecom Awards 2016. За результатами голосування журі, до якого увійшли відомі експерти телекомунікаційного ринку, компанія Vodafone Україна визнана компанією року в області мобільного і бездротового зв'язку. 

Vodafone Україна отримала відразу три нагороди на першій в Україні телеком-премії:         

  • «Компанія року в області мобільного і бездротового зв'язку»;

  • «Рішення року в області мобільного і бездротового зв'язку» – за кращий в Україні запуск 3G мережі; 

  • «Рішення року для масового ринку» – за розробку та впровадження послуги Vodafone TV.

Голова Української асоціації операторів зв'язку «Телас» Леонід Ошеров прокоментував результати премії: «Рішення експертів закономірне – вихід на український ринок світового бренду однозначно став найбільш значущою подією минулого року. За цей рік Vodafone довів, що це був не просто маркетинговий хід. Компанія принесла на ринок нові стандарти – в підході до будівництва мережі, в нових вимогах до якості її роботи, в дійсно нових для ринку послугах».

Нагадаємо, що оператор на декілька місяців пізніше за інших почав розгортати  мережу 3G в УКраїні.  

Директор з корпоративного управління і контролю Vodafone Україна Олег Проживальський зазначив: «Сьогодні ринок визнав те, в чому я був упевнений майже рік тому, коли ми оголошували про прихід найбільшого міжнародного телеком бренду в Україну: впровадження інноваційних технологічних рішень і унікального досвіду Vodafone в Україні дадуть поштовх розвитку ринку телекомунікацій та сприятимуть його виходу на якісно новий рівень. Я вдячний провідним телекомунікаційним експертам за таку оцінку і ту довіру, яку компанія завоювала за цей рік роботи».

Церемонія нагородження відбулася в рамках другої щорічної Всеукраїнської конференції Telecom Ukraine 2016.