Компанія Canon Europe оголосила про запуск нових однофункціональних принтерів для друку в форматі А4 – чотирьох монохромних та однієї кольорової моделі. Нові принтери серії i-SENSYS LBP250, imageRUNNER 1435P та imageRUNNER ADVANCE C350P зроблять роботу з документами гнучкішою та зручнішою, з урахуванням потреб невеликих та середніх компаній і робочих груп.

Новая серія LBP250 має усі необхідні функції, які дозволяють оптимізувати процеси та підвищити продуктивність офісної роботи. Ці пристрої прийшли на зміну принтерам серій LBP6310dn та LBP6600. Високопродуктивні монохромні лазерні принтери поєднують у своїй роботі швидкість та надійність, не зважаючи на те, що займають мало місця, та дозволяють організувати ефективний документообіг в офісі будь-якого розміру та завантаженості. Завдяки підтримці AirPrint, Google Cloud Print, Wi-Fi, а також безкоштовному додатку для iOS и Android (Canon PRINT Business) нові принтери i SENSYS LBP250 оптимізують робочі процеси будь-якого офісу. Додаткові зручності роботи з принтерами LBP253x забезпечують кольоровий сенсорний екран і технологія NFC, яка у поєднанні з функцією Touch and Print дозволяє друкувати документи із сумісних мобільних пристроїв.

До стандартної комплектації моделей LBP252dw та LBP253x входять підтримка безпечного друку, протоколів iPSec та ідентифікації за відділами. Це знижує ризик витоку даних і дозволяє ефективно управляти процесом друку. Сумісність LBP253x із програмним забезпеченням для управління інтегрованим друком Canon uniFLOW гарантує повний контроль ділового документообігу, безпечність друку та централізований доступ до принтера. Це полегшує облік, розподілення та відслідковування витрат на друк.

Модель imageRUNNER 1435P має ті ж самі можливості з управління, що й LBP253x, але вона призначена для використання більш великими компаніями та робочими групами, які потребують більших обсягів друку. Використання такого принтеру гарантує надійний, потужний і при цьому низьковитратний монохромний друк. Принтер підтримує PCL, Adobe® PostScript 3™ та інші галузеві стандарти, які забезпечують інтеграцію пристрою до клієнтської IТ-інфраструктури. Завдяки компактному дизайну, принтер можна розташувати в будь-якому зручному місці – наприклад, на столі або на підлозі.

Нова модель imageRUNNER ADVANCE C350P вирізняється високою якістю друку в форматі A4, а технологія V² Colour допомагає досягти вражаючої якості зображень на папері. Пристрій дуже зручний у використанні, оскільки повністю сумісний із відзначеною нагородами платформою imageRUNNER ADVANCE і навіть облаштований кольоровим сенсорним екраном із діагоналлю 7 дюймів. Потужна технологія MEAP гарантує легку інтеграцію до IТ- та мобільного середовища. Це спрощує управління принтером і надає співробітникам можливість гнучкої, мобільної роботи.

Аніл Джагпал, керівник відділення європейського маркетингу компанії Canon Europe, зазначає: «Для більшості компаній та організацій витрати на адміністрування та управління друком, а також експлуатаційні витрати такі великі, що у довгостроковій перспективі багаторазово перевищують вартість самих пристроїв та витратних матеріалів. Canon розробила нову серію принтерів, які забезпечують легке та ефективне управління друком, а також має покращені можливості інтеграції. Ми розуміємо, що для середнього та малого бізнесу важлива простота у використанні. Тому нові моделі не лише готові до роботи одразу після придбання, але й додатково оптимізовані. Це полегшує процес управління пристроєм та відкриває нові можливості для мобільного друку».

«Поповнивши свій асортимент новими пристроями, Canon може запропонувати споживачам більш широкий діапазон гнучких рішень, які забезпечують продуктивність, ефективність та оперативність роботи», – додав Аніл Джагпал.

В усіх нових принтерах використовується система e-Maintenance, яка дозволяє скоротити адміністративні витрати та контролювати усі мережеві пристрої.

Початок продажів

Принтери серії imageRUNNER 1435P та imageRUNNER ADVANCE C350P надійдуть у продаж в Європі у вересні 2015 року.
Серія принтерів та SENSYS LBP250 буде доступна в країнах Європи у грудні 2015 року.