Компанія ABBYY оголошує про додавання українського «Словника синонімів» М.Г. Зубкова для безкоштовного використання на порталі Lingvo.ua. З появою нового словника суттєво розширюються можливості і якість роботи з контентом українською мовою для користувачів порталу.

«Словник синонімів» надає користувачеві доступ до близько 10 тисяч синонімічних рядів, які включають перифрази, фразеологізми, ідіоми, стійкі словосполучення. Видання відомого українського мовознавця Миколи Зубкова, укладене відповідно до норм українського правопису, тепер безкоштовно доступне для відвідувачів Lingvo.ua.

«Ми постійно працюємо над розширенням словникової бази перекладацького порталу Lingvo.ua. Особливу увагу ми приділяємо розширенню контенту для україномовних користувачів, а також тих, хто вивчає чи працює з українською мовою. Тому поява кожного нового якісного українського словника – важливий етап розвитку порталу. Ми сподіваємось, що доданий «Словник синонімів» допоможе нашим користувачам зробити свою мову багатшою, яскравішою і точнішою», – говорить Олена Яаврумян, старший маркетинг-менеджер з напрямку ABBYY Lingvo в Україні.

Сьогодні на порталі безкоштовно доступні п’ять українських словників: «Великий тлумачний словник сучасної української мови», орфоепічний, синонімів, а також перекладні на російську та англійську мови. Компанія ABBYY й надалі розширюватиме безкоштовний контент, у тому числі, україномовний, для користувачів Lingvo.ua.