Загальний обсяг мобільного інтернет-трафіку, завантаженого й переданого абонентами «МТС Україна» протягом 2012 року, досяг показника 10 петабайт. Це на 27% більше, ніж за аналогічний період позаторік і в 2,5 рази більше, ніж 2010 року. 

У 2012 році абонент МТС щомісяця в середньому витрачав 140 МБ трафіку – на сьогодні це рекорд для українського ринку.

«За результатами минулого року добре видно, що в профілі споживання послуг мобільного зв'язку наших абонентів мобільний інтернет вже грає не другорядну роль. Сьогодні інтернет стає таким же необхідним інструментом як голосовий зв'язок. Для багатьох сьогодні це не тільки спосіб бути в курсі останніх подій, знати, наприклад, прогноз погоди на найближчі дні, але і можливість постійно бути на зв'язку з друзями, де б ті не знаходилися. Не так давно ми запустили тариф «Супер МТС 3D Нуль», в рамках якого абонент щодня отримує відразу три пакети послуг, включаючи мегабайти трафіку, який в першу чергу оцінили користувачі мобільного інтернету. У 2013 році МТС запропонує абонентам ряд нових тарифів, які зроблять мобільний інтернет ще більш доступним і зручним», – зазначив Святослав Горбань, директор з маркетингу «МТС Україна».

Можливостями мобільного доступу в інтернет від «МТС Україна» у 2012 році скористалися близько 8 мільйонів абонентів. В якості інструментів веб-серфінгу використовувалися і мобільні телефони з налаштованими WAP- або GPRS/EDGE-сервісами, і модеми «МТС Коннект», та «МТС Коннект 3G». Абсолютним лідером за кількістю абонентів стали сервіси на основі технології GPRS/EDGE, проте за кількістю трафіку лідирували абоненти 3G-версії сервісу «МТС Коннект».