Українці поринули у повсякденні клопоти і не планують майбутнє. Як результат - близько 55% українців не мають часу на ті речі, які вони б дійсно хотіли робити.

Такі дані нещодавнього опитування компанії Microsoft, яке було проведено у зв’язку із запуском сервісу Office 365 Домашній Преміум, створеного, щоб допомогти людям бути більш продуктивними і звільнити час на речі, які їм подобаються. Водночас, за результатами того ж дослідження, майже всі співвітчизники (97%) переконані, що застосування технічних новацій допоможе підвищити рівень власної ефективності та вивільнить додатковий час. 33% опитаних вважають, що могли б вивільнити щонайменше 1 годину щодня, якби були більш організованими, а 42% - до 4 годин. 

Темп сучасного життя змушує людей балансувати на межі професійних обов’язків і особистого життя. Для того, щоб дати їм можливість краще справлятися зі зростаючими обов’язками на роботі та вдома, Microsoft розробила сервіс Office 365 Домашній Преміум, який включає нові версії офісних програм – Word, Excel, Power Point, Outlook, OneNote, Access, Publisher. Новий Office інтегрований із хмарним сервісом SkyDrive та доступний за передплатою. Він дозволяє цілій родині за однією ліцензією працювати будь-де на п’яти пристроях, включаючи комп’ютери та планшети на Windows, смартфони, пристрої Mac. Пропозиція також включає додатковий обсяг хмарного сховища SkyDrive та міжнародні дзвінки по Skype.

Водночас, за результатами опитування, не всі користувачі покладаються на технології у виконанні повсякденних завдань. Так, більше третини українців визнали, що не мають достатньо навичок, щоб використовувати сучасні технології і справлятися зі щоденними справами швидше. 

«Багато людей не усвідомлюють, наскільки технології здатні заощаджувати час. Більшість користувачів вже добре знайомі з пакетом програм Office, використовуючи його на роботі чи у навчанні. Але із сервісом Office 365 Домашній Преміум вони отримують можливість ефективніше виконувати і свої повсякденні домашні справи. Цей сервіс доступний за передплатою як Інтернет чи телебачення, але водночас дає гнучкість, зручність та можливість користуватися Office всією родиною на п’яти пристроях», – зазначає Дмитро Шимків, генеральний директор «Майкрософт Україна».

Відомий продюсер та шоумен Ігор Кондратюк одним із перших в Україні став користувачем Office 365 Домашній Преміум. «Новий Office поступово стає важливим інструментом планування дозвілля в нашій родині. Окрім свого планшету, я легко встановив Office 365 Домашній Преміум на всі 4 комп’ютери, якими користуються члени моєї родини. Я рідко сиджу на одному місці, і інтеграція нового Office із хмарним сервісом SkyDrive дозволяє мені редагувати документи одночасно із моєю дружиною, миттєво дізнаватися про зміни в графіку зйомок та просто ділитися фотографіями та враженнями від нових місць, які мені доводиться відвідувати у моїх ділових поїздках. Можу сказати, що для таких творчих родин як наша, коли робота та дозвілля часто перетинаються в часі, такий сервіс дозволяє зберегти наш час один для одного та встигати більше», - розповідає Ігор Кондратюк.

Як Office 365 Домашній Преміум допомагає у повсякденних справах:

1. Holiday_Pinterest-8692-screenБільше не буде ситуацій, коли ви щось забули купити в супермаркеті. Списки покупок, створені в OneNote, оновлюються в режимі реального часу та всі члени вашої родини можуть переглянути та відредагувати їх.

2. Заощаджуйте ваш час на узгодженні деталей зустрічей, надсилаючи запрошення на родинні зустрічі та розклад справ у Outlook.

3. Витрачайте менше часу на додаткові поїздки до гуртків та навчальних груп із вашими дітьми, наприклад, під час епідемії грипу. Однокласники можуть обмінюватися своїми доробками за допомогою хмарного середовища SkyDrive та влаштовувати віртуальні репетиції майбутнього захисту своїх презентацій прямо зі своєї кімнати.

4. Підтримуйте здоровий баланс між роботою та особистим життям: редагуючи та надсилаючи документи Office зі свого смартфона, ви отримуєте більш гнучкий стиль життя.

5. Керуйте родинним бюджетом та робіть продумані рішення, використовуючи інструменти Excel, які дозволяють аналізувати та форматувати дані ще ефективніше.



Про Office 365 Home Premium:

Office 365 Домашній Преміум доступний на 162 ринках 21 мовою та включає:

· Найсвіжіший та найбільш повний набір програм Office: Word, Excel, PowerPoint, OneNote, Outlook, Publisher та Access.

· Одну ліцензію на всю родину, яка дозволяє використовувати Office на 5 пристроях, включаючи комп’ютери та планшети із Windows чи пристрої Mac, а також отримувати доступ до функціоналу «Office на вимогу» із будь-якого підключеного до Інтернету комп’ютера.**

· 20 додаткових Гб у хмарному сховищі SkyDrive, що майже утричі більше, ніж доступно із безкоштовним обліковим записом.

· 60 безкоштовних хвилин у Skype на міжнародні дзвінки на фіксовані та мобільні номери щомісяця.***

· Майбутні оновлення – ви завжди будете використовувати найостаннішу версію.