Оператор «Київстар» підбив підсумки розвитку послуги «Мобільний Інтернет» у першому кварталі 2012 року. Досягненням кварталу стало рекордне зростання обсягів передачі даних в мобільній мережі «Київстар». Так, за перші три місяці 2012 року трафік мобільного інтернету перевищив 1054 ТБ, що на 25% більше, ніж у 4 кварталі 2011 року.

Відзначився 1 квартал і «добовим» рекордом з обсягів передачі даних за технологією EDGE/GPRS. Так, 9 лютого 2012 року в мережі мобільного зв’язку «Київстар» протягом однієї години було передано 1,08 ТБ даних. 

У 1 кварталі «Київстар» активно розвивав пропозиції мобільного інтернету, спрямовані на задоволення потреб клієнтів у необмеженому користуванні послугою за економну ціну. Так, інноваційна послуга «Інтернет без меж» стала доступною для всіх клієнтів «Київстар» і DJUICE. За її умовами будь-який абонент передплаченої або контрактної форми обслуговування може користуватися мобільним інтернетом без обмеження трафіку, оплачуючи тільки 1 гривню в день.

Доходи від послуг мобільного інтернету у першому кварталі 2012 року склали 212,7 млн. грн. При цьому дохід від послуги інтернет GPRS склав 179,3 млн. грн., а дохід від послуг WAP — 33,5 млн. грн.

Кількість клієнтів послуги «Мобільний Інтернет» «Київстар» залишається стабільною. Наразі бездротовим інтернетом за допомогою GPRS/EDGE користується 3 млн. 333 тис. абонентів «Київстар», а послугами WAP — 3 млн. 860 тис. Загальна кількість абонентів «Київстар», що користуються мобільним інтернетом за допомогою GPRS/EDGE та WAP на кінець 1 кварталу 2012 року становила 7 млн. 193 тис. клієнтів.