Місце проведення: Готель «Козацький»

Адреса: м. Київ, вул. Михайлівська, 1/3

Дата: 16-18 травня 2012р.

 

Організатор: Всеукраїнська асоціація «Інформаційна безпека та інформаційні технології».                                              

                                            PKI-FORUM Україна 2012

З 16 по 18 травня 2012 року у місті Києві, Україна, в готелі «Козацький» за адресою вул. Михайлівська, 1/3, відбудеться Перший міжнародний форум з електронного цифрового підпису «PKI-FORUM Україна 2012».

      Організатор Форуму - Всеукраїнська асоціація «Інформаційна безпека та інформаційні технології» (ВАІБІТ) (www.vaibit.org).

      Форум проводиться  за офіційної підтримки Міністерства юстиції України (www.minjust.gov.ua) та   

      Державного агентства з питань науки, інновацій та інформатизації України (www.dknii.gov.ua).

       У наші дні захист інформації став найнагальнішою проблемою. Світова спільнота у повній мірі починає усвідомлювати справжній рівень проблеми IT-безпеки компаній та урядових органів. Європейські урядовці найвищого рівня закликають до спільних дій зі створення єдиного фронту відповіді на IT-загрози. (Нілі Кроес - єврокомісар з питань цифрового розвитку. Виступ на європейському круглому столі з питань інтернет-безпеки в Брюселі).

       Кібератаки на урядові портали, що нещодавно відбулися у нашій країні є свідченням того, що настав час і українцям приєднуватися до зусиль світової спільноти.

       Подібний Форум для України поки що нова практика, яка безперечно перетвориться на традицію. Про його важливість свідчить велика кількість державних органів та установ, що заявили про свою участь у ньому.

       Цей Форум не лише зустріч однодумців, до Києва з’їдуться люди, для яких все, що стосується новітніх технологій – є сенсом їхнього життя. На три дні готель «Козацький» перетвориться на філію "Силіконової долини", або "Долини мільйонерів", де «безумні» ідеї перетворюються на успіх та величезні гроші.

      Основною Метою проведення Форуму є створення інформаційної площадки для дискусії, обміну думками та досвідом між експертами, представниками державних органів та бізнесу. Така дискусія дозволить усім учасникам дізнатись про досягнення у сфері надання послуг електронного цифрового підпису, способах вирішення проблемних питань, пов’язаних із особливостями нормативно-правового регулювання та технологічними бар’єрами.

      Вперше поняття «електронний цифровий підпис» було використано у 1976 році криптографами Уітфілдом Діффі та Мартіном Хелманом, хоча на той час вони могли усього лиш припускати, що схеми ЕЦП можуть існувати. На сьогоднішній день майже у кожній країні світу існують прописані стандарти ЕЦП. Розвиток глобальних комунікацій в діловому і повсякденному житті призвів до необхідності впровадження новітніх технологій захисту інформації.

      Програма Форуму передбачає проведення дискусій у форматах пленарних засідань та круглих столів з актуальних питань використання та надання послуг електронного цифрового підпису як в Україні, так і в інших країнах, які є постійними діловими партнерами українських фірм.

    Прес-конференція з питань стосовно Форуму відбудеться 7 травня об 11.00 в інформаційній агенції "Укрінформ".

    Детальну інформація щодо Форуму та попередню програму ви зможете знайти на офіційному сайті Форуму: www.pki-forum.com.ua

 

Тел.: (044) 227-83-02; (093) 533-21-34

Акредитація учасників Форуму: PKI-FORUM Україна 2012

e-mail: info@vaibit.org

Відповідальна особа: Рекмет Віра, секретар ВАІБІТ