НомериТемиСлайдшоуПодіїРішенняФорум
пошук  
 >  >  > 


Новости ИТ-бизнеса

Современные решения
 

Huawei и Altibox продемонстрировали 200-гигабитную сеть

23.04.2012

Huawei представила высокоскоростную сетевую карту для роутеров на фестивале The Gathering-2012 (Норвегия). Здесь на основе оборудования компании в партнерстве с Altibox был создан участок сети передачи данных со скоростью 200 Гбит/с (200 GE).

Для демонстрации 200 GE роутеры NE5000Es разместили в Осло и Хамаре, а для обеспечения передачи данных на расстоянии 180 км использовали мультиплексор OptiX OSN 8800.

“Онлайн-тестирование, в котором участвовало более 6000 пользователей, подтвердило надежность и стабильность решений Huawei, в том числе высокоскоростных сетевых карт на 200 Гбит/с”, — отметил Ху Вэй, вице-президент Huawei.

Компания уже поставила своим клиентам более 2600 роутеров NE5000E и 160 кластеров роутеров NE5000E. Согласно исследованиям консалтинговой компании Ovum, по данным на четвертый квартал 2011 г. Huawei занимает второе место в мире на рынке роутеров.


Поместить в блог
Комментарии к статье
Ваше имя*


Ваш комментарий*


Защита от автоматических сообщений*



Введите символы на картинке
* - Поля, обязательные для заполнения.
Оптична мережа АТ «Укртелеком» сягнула 80 тисяч кілометрів
Оптична мережа АТ «Укртелеком» сягнула 80 тисяч кілометрів
Оператор за час повномасштабної війни, у 2022-2023 роках, побудував майже 11 тисяч кілометрів оптичних ліній. За цей час компанія підключила до оптики сотні медичних та освітніх закладів...

Київстар інвестував в економіку України більше 12 млрд. грн. за два останніх роки
Київстар інвестував в економіку України більше 12 млрд. грн. за два останніх роки
У 2023 році компанія збільшила інвестиції на 6,8% у порівнянні з 2022 роком, до 6,364 млрд грн, що є найбільшою сумою капітальних витрат за останні три роки. Майже 100% мережі мобільного зв`язку Київстару на підконтрольній території працює...

Київстар за 2 роки війни сплатив понад 21,6 млрд грн податків і зборів
Київстар за 2 роки війни сплатив понад 21,6 млрд грн податків і зборів
Київстар оголосив про плани надати у 2024 році цільової допомоги для ЗСУ на суму як мінімум 100 млн грн. Також у планах компанії – подальший розвиток в Україні сучасних технологій зв`язку.

Київстар запропонував спецумови для корпоративних клієнтів
Київстар запропонував спецумови для корпоративних клієнтів
Анонсовані умови діятимуть протягом 12 місяців з дати підключення послуг. Фактичний розмір пропозиції буде розраховано, виходячи з обраних для підключення сервісів...

Київстар виділив 50 млн грн на мобільні системи зв’язку для ППО
Київстар виділив 50 млн грн на мобільні системи зв’язку для ППО
Проєкт можуть підтримати абоненти мобільного оператора, підключивши Суперсилу «Допомога ЗСУ», і таким чином до 50 гривень із тарифного плану будуть спрямовані на зміцнення Повітряних сил уже з 1 квітня.

 



Форум
Газета PC Week Ukrainian Edition печатается по лицензионному соглашению с компанией Ziff Davis Publishing Inc. Перепечатка материалов допускается только c разрешения редакции. За содержание рекламных объявлений редакция ответственности не несет. Editorial items appearing in PC Week/UE that were originally published in the U.S. edition of PC Week are the copyright property of Ziff Davis Publishing Inc. Copyright 2015 Ziff Davis Inc. All rights reserved. PC Week is trademark of Ziff Davis Publishing Holding Inc.
© 2024 ООО “ПИСИВИК УКРАИНА”. Информация об авторских правах и порядке использования материалов сайта

//
//