Бізнес Кубок Canon!
Ваш шанс перемогти!

Чемпіонат
UEFA EURO 2012TM - спортивна подія року!
Азарт, сюрпризи і святкування!
14-й Чемпіонат Європи з футболу пройде в Польщі та Україні з 8 червня по 1 липня 2012 року. Вісім стадій турніру та 31 зустріч, більше 1 мільйона уболівальників, а також мільярди телеглядачів у 200 країнах уважно стежитимуть за грою одних із найвидатніших команд світу.

Хто претендуватиме на перемогу? У кого є можливість здобути титул "Чемпіонів Європи"? Дозвольте собі насолоджуватися футбольною лихоманкою та претендувати на власний приз - взявши участь
у Бізнес Кубку Canon!

Бізнес Кубок Canon - ваш шанс перемогти!
Гра вже почалася:
Canon, в якості спонсора УЄФА ЄВРО 2012TM, з радістю дає Вам можливість стати частиною цього захоплюючого турніру. Лише кілька кліків необхідні для забезпечення місця в конкурсі.


Деяким для перемоги необхідно щонайменше 90 хвилин!

Вам потрібно всього 10 хвилин! Як для фахівця своєї галузі, для Вас немає нічого простішого за кваліфікацію Бізнес Кубку Canon.



100 квитків на матчі УЄФА ЄВРО 2012TM

Ви маєте шанс отримати квитки на групові та чвертьфінальні матчі в Україні. Ознайомтеся з умовами участі на сайті www.canon.ua/businesscup

В будь-якому разі Ви будете винагороджені:
консультанти акредитованих партнерів Canon завжди можуть Вам допомогти за Вашим бажанням –  надати консультацію з оптимізації робочого середовища: запропонувати підтримку, починаючи від економічних офісних рішень Canon до складних робочих рішень для поліграфії.

Онлайн анкета має бути заповнена до 05
травня 2012.

Забезпечте собі шанс на перемогу:
Реєстрація Бізнес Кубок Canon!
www.canon.ua/businesscup


Реєстрація Бізнес Кубок Canon!
www.canon.ua/businesscup