Тайванський виробник Ippon представив два однофазних джерела безперебійного живлення: моделі Innova II T 6KL и Innova II T 6K/10K. Ця серія ДБЖ виконана за технологією подвійного перетворення (онлайн) потужністю від 6 до 10 кВт відповідно у компактному металевому корпусі. Обидві моделі поставляються із встановленими акумуляторними батареями.

Пристрої оснащені вбудованим захистом від перенапруги, функцією виявлення блокування вентилятора та перегріву, а також попередження про перевантаження. Сухий контактор дозволяє підключати ДБЖ до промислових систем, забезпечуючи надійну та стабільну роботу обладнання у складних умовах.

У разі тривалого вимкнення живлення ДБЖ здатний автоматично детектувати додаткові батарейні модулі для продовження часу автономної роботи. Крім того, ДБЖ працює від мережі з низьким рівнем шуму, що робить його ідеальним для використання в офісах, серверних кімнатах та інших приміщеннях з високими вимогами до акустичного комфорту.

Новинки оснащені РК-екраном для моніторингу стану пристрою та електромережі. Вбудований порт Ethernet (з можливістю підключення WLAN) забезпечує мережне підключення та інтеграцію з IoT, дозволяючи здійснювати моніторинг роботи ДБЖ у режимі реального часу через будь-який пристрій з доступом до інтернету. Усі засоби підключення відповідають стандартам кібербезпеки IEC, забезпечуючи захист інформації користувачів від несанкціонованого доступу. Протоколи MQTT та хмарне підключення дозволяють легко керувати та контролювати стан ДБЖ з будь-якої точки світу через мобільний додаток або веб-інтерфейс. USB HID інтерфейс забезпечує моніторинг без встановлення спеціального програмного забезпечення на комп'ютері або ноутбуку користувача під керуванням Windows.