Компанія МТІ повідомив про укладення угоди з Green Keeper – інноваційного виробника енергозберігаючих рішень. Компанія Green Keeper спеціалізується на виробництві систем зберігання сонячної енергії, включаючи сонячні панелі/інвертори/батареї. Серед її ключових продуктів – портативні сонячні електростанції та сонячні акумулятори, які використовують передові батарейні технології та системи управління енергією. Ці рішення покликані вирішувати проблеми резервного енергозабезпечення та доступності живлення.

Згідно з угодою, МТІ стала офіційним дистрибутором продукції Green Keeper на території України, і ексклюзивно відкриває для споживачів нові продукти для заряджання та альтернативні джерела енергії. Лінійка пристроїв Green Keeper, поставки яких розпочала МТІ, складається з трьох моделей портативних електростанцій: GK-G1200, GK-S1200P та GK-G2000.

Кожна з цих моделей використовує передову технологію LiFePO4 батарей для максимальної надійності. Це забезпечує стабільну роботу та швидку зарядку, дозволяючи отримати надійне джерело енергії навіть у найбільш вимогливих ситуаціях.

Портативні станції Green Keeper мають вихідну напругу змінного струму, що підтримує 100В, 60Гц/230В, 50Гц, роблячи їх сумісними з різними електронними пристроями. Додатковий захист від надмірного розряджання, короткого замикання та надмірного заряджання гарантує безпеку та довгий термін служби електростанцій.

Високопотужні моделі GK-S1200P та GK-G2000 також вирізняються здатністю генерації виходу інверторного струму чистого синуса, що робить їх ідеальним вибором для підключення різних пристроїв, включаючи ті, які вимагають високої напруги електропостачання.