Кількість передових технологій на фроніт стрімко збільшується. Про це повідомив Михайло Федорів, віцепрем'єр-міністр та керівник Мінцифри, який спільно з Brave1 протестував українських роботів.

Нагадаємо, що BRAVE1 – це кластер для розвитку Defense Tech в Україні, заснований Міністерством цифрової трансформації України, Міністерством оборони України, Генеральним штабом Збройних Сил України, Радою національної безпеки і оборони, Міністерством стратегічних галузей України, Міністерством економіки України

Нещодавно відбулася перевірка в польових умовах 25 унікальних розробок — від логістичних до бойових, від дистанційних турелей до роботів-камікадзе. Вже скоро вони допоможуть військовим ефективніше нищити ворога.

Технології та інновації — ключ до нашої перемоги. Ці революційні рішення дадуть змогу здобути перевагу на полі бою та врятувати життя наших воїнів, зазначив М. Федорів.

Зараз у нас значний прогрес на ринку безпілотників — компанії масштабуються та активно розвиваються. Далі ми розширимо цей досвід на Армію роботів.

До речі, якщо маєте інноваційну ідею або технологічне рішення, яке допоможе військовим, то негайно подавайте заявку на Brave1.