Компанія МТІ, український мультивендорний імпортер і дистрибутор hi-tech обладнання, представила новинки продукції від бренду Atria. Згідно зі зростаючим попитом на якісні та потужні зовнішні акумулятори, асортимент Atria поповнився новими продуктами, що спрощують щоденні задачі та надають мобільність, забезпечуючи надійне живлення для різноманітних цифрових пристроїв.

Atria – це бренд цифрових проєкційних, периферійних пристроїв та модулів пам’яті, який дбає про функціональність, зручність та вигоду. Продукція бренду поєднує в собі інноваційні технології та привабливий дизайн, що дозволяє підкреслити стиль сучасної особистості. Зручність, мобільність та надійність за доступну ціну – ось основні цінності, які визначають продукцію Atria.

Лінійка виробника Atria доповнилася надійними зовнішніми акумуляторами різної ємності, створеними для того, щоб користувачі могли завжди мати заряджені пристрої під рукою. У лінійці представлено моделі із великою ємністю від 20 000 mAh до 60 000 mAh та з потужністю заряджання від 65 до 100 W. 

Тип батареї: літій-полімерна (Li-Pol). Це сучасний тип батареї, що характеризується більшою ємністю в порівнянні з аналогічними по габаритах і вазі пристроями, які мають інші типи батареї. Літій-полімерна батарея менше гріється і саморозряджається, видає більший зарядний струм та є більш довговічною.

Кожен із павербанків Atria оснащений 4 портами (2 USB-C та 2 USB-A), а також вхідним портом USB-C для одночасного заряджання декількох пристроїв. Також усі павербанки Atria мають високоякісну промислову полікарбонатну конструкцію. Корпуси тверді, невеликі та легкі.