Компанія Eaton анонсувала версію Gen2 інтерактивного ДБЖ 5E, що забезпечує захист живлення з оптимальним співвідношенням ціна-якість. Компактне та надійне рішення тепер охоплює ширший діапазон потужностей (550–2200 Вт), працюючи ще тихіше. 5E Gen 2 також є чемпіоном глобальної сумісності в поєднанні з високими стандартами якості.

Відповідно до побажань клієнтів, діапазон 5E Gen2 розширено (від 10 до 22 P/N), а постачання забезпечується з моделями локальних розеток (FR/ DIN-IT/BS) додатково до чинних IEC. Вищі показники потужності, низький рівень шуму, тиха звукова сигналізація та естетичний вигляд роблять цю нову версію більш придатною для потреб споживачів. Є можливість аналізувати та контролювати споживання енергії за допомогою програмного забезпечення Eaton UPS Companion.

Новий ДБЖ має інтерактивну топологію лінії подвійного підсилення (AVR) для ширшого вікна вхідної напруги (низька та підвищена напруга: 140–300 В) для економії заряду батареї у разі відключення електроенергії.

Завдяки адаптованим форматам розеток (4 або 6 IEC і 2 або 4 для FR, DIN/IT, BS) ДБЖ Eaton 5E Gen2 ідеально підходить для будь-якого місцевого типу розетки в житлових і комерційних середовищах. Встановлення та використання пристрою прості, адже він автоматично інтегрується в більшість поширених операційних систем, забезпечуючи легке підключення до будь-якого обладнання.