Нещодавно компанія «MTI hi-tech дистрибуція» підписала партнерську угоду з UGreen – виробником аксесуарів, цифрових та зарядних пристроїв, заснованним у 2012 році.

Цифрові аксесуари стають все більш важливими в умовах мобільного світу та інтенсивного використання смартфонів, планшетів та інших портативних електронних гаджетів. А відтак при їх заряджанні та підключенні користувачі потребують більшої гнучкості, зручності та надійності.

У співпраці з UGreen, МТІ планує розширити свій асортимент високоякісних та інноваційних зарядних пристроїв та аксесуарів для електронних пристроїв. МТІ Distribution здійснюватиме дистрибуцію продуктів UGreen на території України, забезпечуючи повний технічний супровід.

Дистрибутором вже розпочато постачання найбільш популярних продуктів UGreen: GaN зарядних пристроїв, PD швидкісних зарядок, USB кабелів для Android та Apple. Надалі в продаж надійдуть і інші продукти UGreen, такі як автомобільні та бездротові зарядні пристрої.

PD швидкі зарядні пристрої UGreen забезпечують надшвидку зарядку з потужністю від 18 Вт до 100 Вт. Таким чином зарядні пристрої UGreen із підтримкою технології PD можуть швидко заряджати пристрої, включаючи смартфони, планшети та навіть ноутбуки.

Деякі моделі швидкісних зарядок UGreen дозволяють заряджати кілька пристроїв одночасно. Вони також мають вбудований захист від перевантаження та короткого замикання, що забезпечує безпечну та надійну роботу.

Продукція бренду відповідає стандартам європейської хімічної безпеки RoHS, а її якість суворо контролюється на всіх етапах виробництва: кожен аксесуар проходить низку перевірок до надходження у продаж.

Користувачам UGREEN надається сервісна підтримка та гарантійне обслуговування на території усієї країни. МТІ вже отримала перші поставки товарів UGreen і в асортименті доступні зарядні пристрої та USB-кабелі виробника.