Китайський виробник H3C повідомив про початок поставок на глобальний ринок дводіапазонного бездротового маршрутизатора Magic NX30, призначеного для споживчого сектора.

Новинка підтримує технологію WiFi 6, а її особливістю є розворот чотирьох зовнішніх антен на 180 градусів відносно корпусу маршрутизатора, що вертикально встановлюється. Як стверджує H3C, така орієнтація зовнішніх антен (I-shape) замість застосовуваного більшості бездротових маршрутизаторів повороту відносно корпусу на 90 градусів (L-shape) збільшує відстань між антеною і внутрішньою металевою друкованою платою пристрою і в результаті зменшує ослаблення радіосигналу.

Magic NX30 обладнаний двоядерним центральним процесором Qualcomm 1 ГГц, має чотири одногігабітні порти Ethernet, спеціалізований процесор обробки мережевого трафіку NPU (Network Processing Unit), а також підтримує фірмову технологію побудови бездротової mesh-мережі H3C EasyMesh.

Новий виріб забезпечує сумарну швидкість бездротової передачі даних майже до 3 Гбіт/сек (574 Мбіт/сек в діапазоні 2.4 ГГц і 2402 Мбіт/сек в діапазоні 5 ГГц).