Інвестиційна компанія Symphony Technology Group (STG) оголосила про запуск Skyhigh Security – виробника рішень для хмарної безпеки. Під новим брендом будуть доступні продукти McAfee Enterprise, які відповідають концепції Security Service Edge (SSE).

Нагадаємо, що раніше цього року STG оголосила про створення на базі компанії McAfee Enterprise двох нових брендів – Trellix і Skyhigh Security, щоб максимально зосередитися на двох важливих, але достатьно різних напрямках кібербезпеки – XDR (Extended Detection and Response) і SSE.

Бренд Trellix буде сфокусований на забезпеченні розширеного виявлення загроз та реагування на них (XDR) для організацій, які прагнуть прискорити технологічні інновації за допомогою машинного навчання та автоматизації. Trellix з'явилася на базі компаній McAfee Enterprise і FireEye, що об'єдналися в жовтні 2021 р.

Skyhigh Security, в свою чергу, була створена для задоволення вимог до безпеки хмарних обчислень для великих і малих організацій на базі концепції SSE. Унікальний підхід Skyhigh Security розширює безпеку від доступу до даних і до того, як ці дані використовуються, забезпечуючи безпеку даних та користувачів, незалежно від їх місцезнаходження.

Для клієнтів умови роботи з рішеннями McAfee Enterprise з боку вендорів Trellix та Skyhigh Security на даний момент залишаються незмінними. Підтримка безперервності бізнесу та відносин із клієнтами - головний пріоритет Trellix та Skyhigh Security.

BAKOTECH є дистриб'ютором та надає підтримку щодо рішень обох брендів Trellix та Skyhigh Security.