Корпорація Microsoft анонсувала вихід Office 365 Home Premium - нового сервісу для користувачів із флагманської лінійки Office. Це хмарний сервіс, доступний за передплатою, який включає найбільш повний набір програм Office. Він дозволяє цілій родині за однією ліцензією працювати будь-де на п’яти пристроях, включаючи комп’ютери та планшети на Windows, а також пристрої Mac. Це у свою чергу дає можливість зайнятим людям краще справлятися зі зростаючими обов’язками на роботі та вдома. Пропозиція також включає додатковий обсяг хмарного сховища SkyDrive та міжнародні дзвінки по Skype. 

«Запуск Office 365 Home Premium знаменує наступний великий крок у трансформації Microsoft у бізнес, який базується на пристроях та сервісах. Це набагато більше, ніж просто ще одна версія Office. Це повністю новий Office, створений як хмарний сервіс з усіма повнофункціональними програмами, які люди знають та люблять, разом із вражаючими новими хмарними та соціальними перевагами», - зазначив Стів Баллмер, генеральний директор Microsoft. 

Microsoft також повідомила, що відтепер нові функції та сервіси будуть з’являтися у хмарному сервісі першими, що змінює традиційний трирічний цикл оновлень. Тепер нові функції будуть доступні передплатникам одразу після виходу і оновлення не потребуватимуть додаткових зусиль.

Водночас Microsoft оголошує про вихід оновлених версій традиційних пакетів Office – Office Home and Student 2013, Office Home and Business 2013 та Office Professional 2013.

В Україні Office 365 Home Premium, а також оновлені версії пакетів Office будуть доступні пізніше цього року, так само, як і оновлення Office 365 для бізнесу.

Відповідно до результатів нещодавнього глобального опитування*, близько 60% респондентів зазначили, що у них немає часу на ті речі, які вони б хотіли робити. А більше 80% сказали, що вони могли б заощадити щонайменше одну годину щодня, якби були більш організованими. Office 365 Home Premium розроблений для того, щоб допомогти людям бути більш продуктивними та мати більшу гнучкість, щоб звільняти час на речі, які їм подобаються.

Щоб дати можливість людям знайти більше часу на те, що їм подобається, Microsoft представляє проект «Time to 365» (www.office.com/timeto365) - новий веб-сайт, який працює за принципом крауд-сорсингу. Там можна знайти ідеї, поради та підказки, які генеруються користувачами з усього світу. Свій вклад у проект вносять як відомі блогери та експерти, так і батьки, які працюють та виховують дітей і можуть поділитися ідеями, як навчитися краще керувати своїми справами та полегшити своє життя. Серед порад, наприклад, є підказка про те, як сформувати список покупок за допомогою OneNote на телефоні, підказки про те, як спланувати дитячу вечірку за допомогою програм Office та багато інших.


Office 365 Home Premium доступний на 162 ринках 21 мовою та включає:
• Найсвіжіший та найбільш повний набір програм Office: Word, Excel, PowerPoint, OneNote, Outlook, Publisher та Access
• Одна ліцензія на всю родину, яка дозволяє використовувати Office на 5 пристроях, включаючи комп’ютери та планшети із Windows чи пристрої Mac, а також отримувати доступ до функціоналу «Office на вимогу» із будь-якого підключеного до Інтернету комп’ютера.  
• 20 додаткових Гб у хмарному сховищі SkyDrive, що майже утричі більше, ніж доступно із безкоштовним обліковим записом
• 60 безкоштовних хвилин у Skype на міжнародні дзвінки на фіксовані та мобільні номери щомісяця.
• Майбутні оновлення – ви завжди будете використовувати найостаннішу версію.