Корпорація Microsoft оголосила про запуск програми Windows Upgrade Offer для користувачів, які купують комп’ютер із встановленою Windows 7. Програма передбачає, що користувачі, які придбають ПК із Windows 7, зможуть також придбати оновлення до Windows 8 Професійна всього за 14.99 дол. Оновлення можна буде завантажити після того, як Windows 8 вийде офіційно. Ця програма – перша із багатьох пропозицій для користувачів, які з’являться із виходом Windows 8.

Програма охоплює 131 країну, в тому числі й Україну, і доступна для користувачів, які купують комп’ютери із встановленою Windows 7 Home Basic, Home Premium, Professional чи Ultimate та дійсним OEM-сертифікатом ліцензійності. Відповідно до умов програми, у ній беруть участь користувачі, які придбали комп’ютер із 2 червня 2012 року до 31 січня 2013 року, а зареєструватися для отримання оновлення операційної системи необхідно до 28 лютого 2013 року.

Відзначимо, що апгрейд до Windows 8 Pro набагато дешевший, ніж оновлення з Домашньої базовї до професійної версії  поточної Windows.  

Користувачі, які зареєструються для участі у програмі, зможуть завантажити Windows 8, починаючи з того дня, коли вона стане офіційно доступною. Оновлення можна буде встановити на будь-який комп'ютер, який відповідатиме вимогам до апаратної частини; користувачі також отримають 90 днів безкоштовної підтримки від Microsoft.