За результатами роботи протягом 9 місяців 2023 року Укртелеком отримав загальний дохід у розмірі  понад 3,8 млрд грн. EBITDA компанії склала понад 1 млрд грн, а EBITDA margin становить 28 %. Компанія у повному обсязі виконує свої зобов'язання перед державою і за 9 місяців 2023 року Укртелеком сплатив 1 млрд грн податків і зборів до бюджетів усіх рівнів.

Укртелеком, як і раніше, продовжує розбудову оптичної інфраструктури. У цьому році вже прокладено майже 4 тисячі кілометрів  волоконно-оптичних ліній.

До швидкісного оптичного інтернету підключаються нові користувачі як серед бізнесу, так і серед фізичних осіб. За 9 місяців цього року до оптики підключено понад 120 медичних та близько 140 освітніх закладів.

У процесі модернізації технологічної інфраструктури вивільняється майно, яке вже не використовується при наданні телекомунікаційних послуг. Компанія ефективно розпоряджається таким майном. Доходи за три квартали цього року від комерційної оренди  склали понад 350 млн грн.

З початку повномасштабного російського вторгнення Укртелеком у тимчасово окупованих населених пунктах втратив контроль над об'єктами нерухомості. Також ворогом знищено, зруйновано та пошкоджено  близько 250 будівель, багато обладнання та іншої інфраструктури. За попередніми підрахунками балансові втрати становлять близько  700 млн грн.

Для забезпечення послуг абонентам ремонтно-відновлювальні бригади працюють щодня і всюди, де мають таку можливість, усуваючи наслідки аварій, спричинених ворожими обстрілами. Роботи тривають і у прифронтових  містах і селах , а також у звільнених від окупантів населених пунктах.

Інтернет-послуги від Укртелекому надаються у майже 90% населених пунктів України, що покриті мережею оператора станом на початок повномасштабного російського вторгнення.

Крім того, Укртелеком продовжує  допомагати ЗСУ. За час повномасштабного вторгнення російських військ на українську землю Укртелеком передав Силам Оборони десятки БПЛА, серед яких і безпілотні авіаційні комплекси «Валькірія» та «Лелека», сотні дронів, тисячі спеціальних засобів управління військом, медичних засобів, сотні автівок та багато іншого. На потреби захисників ми спрямували вже близько 70 млн грн. У лавах ЗСУ захищають українську землю майже 400 співробітників компанії.