Зі служби в ЗСУ до співпраці з GlobalLogic вже повернулись 67 ветеранів. Створена програма підтримки допомагає їм швидше повернутись до цивільного життя, а колективу – створити комфортні умови співпраці для захисників та захисниць.  

Сьогодні в Збройних Силах Україні служать понад 5000 айтівців, з них 220 – спеціалісти з GlobalLogic. Зі служби до співпраці з компанією вже повернулись 67 ветеранів – вони перші, хто скористався корпоративною програмою підтримки. 

Міністерство у справах ветеранів  опитало діючих військовослужбовців та з’ясувало, що 33% опитаних в майбутньому потребуватимуть допомоги у працевлаштуванні, 27% – навчання чи перекваліфікації, а 38% – психологічної підтримки. 

GlobalLogic робить все можливе для того, щоб після повернення зі служби фахівці могли повернутись до своїх проєктів, або ж знайти нові. Після повернення ветерани можуть скористатись програмою підтримки. Вона триває до 12 місяців, надає професійну та психологічну підтримку, а також ряд бенефітів.

Що очікує на ветеранів після повернення до компанії

Після повернення зі служби фахівці GlobalLogic отримують Demobilizaton kit, направлений на підтримку і відновлення ветеранів. Ветерани можуть скористатись ним, щоб отримати фахові консультації для покращення фізичного та ментального стану.

Для ветеранів, які проходили службу на передових позиціях, компанія пропонує тривалу (до півроку) перерву в наданні послуг, а також здійснити поїздку у Карпати для відпочинку та відновлення сил.

Для тих, хто бажає підвищити кваліфікацію, GlobalLogic пропонує менторську підтримку зі складенням індивідуального плану розвитку, й доступ до професійних курсів.

Щоб фахівці компанії адаптувались до потреб ветеранів, у GlobalLogic проводять внутрішнє навчання для консультантів. Вони засвоюють найкращі практики взаємодії з учасниками бойових дій, вчаться розуміти їх досвід, психологічні потреби. Це допомагає створити комфортне та інклюзивне середовище для ветеранів.