Завдяки цій ініціативі, яка спрямована на розвиток технологічних знань і навичок, українські студенти мають змогу розширити професійні компетенції. Вони використовуватимуть те саме програмне забезпечення, що й клієнти SAP з усього світу.

Освітні курси познайомлять студентів і викладачів із програмним забезпеченням SAP S/4HANA — ERP-системою нового покоління для управління ресурсами підприємства. Програма курсу орієнтована на те, щоб об’єднати в собі теоретичне й практичне навчання, що допоможе студентам удосконалити навички роботи в команді та вміння критично мислити, необхідні в умовах сучасної інноваційної економіки.

SAP University Alliance у співпраці з Університетом імені Отто фон Ґеріке в Маґдебурзі протягом одного року забезпечує безкоштовний доступ до навчального середовища SAP S/4HANA для п’яти університетів.

Наразі SAP співпрацює з 9-ма українськими університетами, серед яких Київський національний університет імені Тараса Шевченка (КНУ), Національний технічний університет «Київський політехнічний інститут імені Ігоря Сікорського» (КПІ), Одеський національний економічний університет (ОНЕУ) та інші. SAP і надалі сприятиме розширенню освітніх можливостей в Україні та продовжуватиме працювати над залученням інших університетів.