Журнал Software Magazine, одне із найавторитетніших видань у сфері інформаційних технологій, включив українську компанію N-iX, що є членом Асоціації «ІТ України», до рейтингу «Software 500». Вже 35 років поспіль видання публікує такий рейтинг на основі інформації про доходи, отриманих компаніями за рік: як від продажу ліцензій, так і від послуг, що надаються.

N-iX увійшла в ТОП-10 компаній за ростом загального доходу за минулий рік. А у рейтингу «Keeping Fast Company III», до якого включені компанії із загальним доходом від $ 10 млн.  до $ 30 млн, N-iX займає друге місце із зростанням більше, ніж на 77%.

Software 500 — це рейтинг найбільших світових виробників програмного забезпечення і постачальників послуг, орієнтований на середній і великий бізнес, професіоналів індустрії IT, розробників і керівників. Тому важливо, що про ІТ-потенціал України дедалі частіше говорять на міжнародній арені. Цього року, окрім N-iX,  до рейтингу Software Magazine ввійшли ще декілька компаній, які мають розробницькі центри в Україні — EPAM, Luxoft, Wix, Limelight, Intetics, TEAM International та QArea.

N‐iX – східноєвропейський постачальник послуг розробки програмного забезпечення, що налічує понад 700 експертів і надає послуги інноваційним технологічним компаніям Північної Америки, Великобританії, Швеції та Європи