Низка інновацій, які МТС впровадила в сервісі «МТС Навігатор», покликані зробити його більш доступним для малого та середнього бізнесу, завдяки новій ціновій політиці та більш широкому вибору GPS-пристроїв.
Відстежувати місцезнаходження автотранспорту і персоналу, отримувати віддалені відомості про стан транспортних засобів стало набагато простіше і зручніше. Новий веб-інтерфейс «МТС Навігатор» надає користувачам доступ відразу до декількох популярних картографічних сервісів (Google Maps, Bing, Open Street і вітчизняний «Візіком»), між якими можна легко переключатися. Найближчим часом планується додати в сервіс й карти «Яндекс».

Розширився також і асортимент брендованих GPS-пристроїв – крім уже знайомого користувачам модуля «МТС Gryphon M-01», оператор пропонує дві нові моделі – «МТС Gryphon Mini» і «МТС Gryphon Pro», кожна з яких розрахована на різні потреби бізнесу. Наприклад, малий та середній бізнес може скористатися бюджетним модулем «МТС Gryphon Mini», а для компаній, що здійснюють міжнародні перевезення, більше підійде «МТС Gryphon Pro», в який, крім карти МТС, можна встановити карту закордонного партнера, що дозволить істотно економити в роумінгу.

Перевагою моделі «МТС Gryphon Pro», є можливість підключення датчиків рівня палива, температурних датчиків, а також ідентифікатор водійського персоналу. Крім того, всі модулі оснащені охоронним функціоналом, який дозволить підвищити безпеку, вбудованою внутрішньою пам'яттю з можливістю її розширення і вбудованим акумулятором (на випадок навмисного відключення GPS-обладнання від акумулятора транспорту).

Більш гнучкою стала і цінова політика – тепер при контракті на рік і більше, корпоративні абоненти можуть придбати GPS-пристрої зі знижкою до 20%. Також з'явилася можливість оренди обладнання з мінімальною вартістю 12 грн. на місяць.

«МТС Навігатор» дає можливість корпоративним клієнтам МТС безпосередньо в офісі отримувати оперативну інформацію про місцезнаходження транспортних засобів і співробітників компанії, про стан транспортних засобів (температура, витрата палива, швидкість руху), використовуючи як звичайні мобільні телефони, так і обладнання з функцією GSM/GPS.

Можливості послуги:

  • контроль, оптимізація, зменшення витрат на використання транспортних засобів;
  • можливість відстежувати місцезнаходження автомобілів та співробітників в режимі реального часу, використовуючи звичайний мобільний телефон або GPS-обладнання;
  • зменшення ймовірності викрадення автомобіля;
  • дистанційне керування бортовим устаткуванням;
  • GPRS/EDGE-трафік для передачі координат на території України безкоштовний;
  • новий зручний веб-інтерфейс відстеження співробітників і транспортних засобів;
  • гнучка система настроювань, звітності та нотифікації;
  • можливість підключення різноманітних датчиків для контролю стану транспортних засобів.